Header image
header image 2
 
 

 
 
Schremsz Ákos (segédedző)
akos

Schremsz Ákos Tamás vagyok 1979 december 04-én születtem Esztergomban. Már gyerek korom óta rendszeresen sportolok bár hosszabb távon egyik sportág sem kötötte le érdeklődésemet, mindidáig.
 A Kurayfat Kempoval 2000 évben ismerkedtem meg Esztergomban, a Kempo valahogy azonnal a rabjává tett hihetetlen sokszínűségével és azon filozófiájával-szellemisével amit magában hordoz. Sport pályafutásom alatt több hazai és nemzetközi versenyen vehettem részt, büszkén mondhatom igen szép eredményekkel. Mint a legtöbb harcművészetben A Kurayfat Kempo-ban is különböző övfokozatok vannak kitűzve a tanulók elé,  hogy láthassák  milyen szinten állak és érezzék mennyi, mindent kell még elsajátítaniuk én jelen pillanatban 3. kyu övfokozattal rendelkezem. Célom természetesen a minél nagyobb ismeretanyag elsajátítása és ennek továbbadása a tanítványok, tanulók felé.
Miután 2006 június 25.én sikeres sportoktatói vizsgát tettem, barátom Farkas Gergely kérésére csatlakoztam 2007 év elején a Dorogi Kurayfat Kempo Sportegyesülethez, hogy a felnőtt edzések segédedzői feladatait lássam el.